RIENTOLAN SIJAINTI

Rientola sijaitsee Vesangan kylässä Jyväskylän länsipuolella. Talo on omalla suurella tontilla, jossa on runsaasti parkkitilaa. Rientolaan on matkaa Jyväskylän keskustasta 10 km. 

Varaukset 

Rientolaa hallinnoi Vesangan kyläyhdistys ry. Yhteydenotot ensisijaisesti talonmies Ossi Kolmonen puh. 040 7174 060 tai tarvittaessa sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. . Sovittaessa Rientolaa voi käydä katsomassa ennen varausta. Varauksen voi tehdä myös suoraan varauskalenterissa

Ajo-ohje

Etsiydy Keuruuntielle, tie nro 18 ja 23. Esimerkiksi Keljon marketeilta ajat noin 7 km kohti Keuruuta. Pitkän mäen päältä kääntyy oikealle risteys Vesankajärventielle. Risteyksessä on viitoitus Vesanka ja Nyrölä. Aja Vesankajärventietä n. 150 m. Kylätalo Rientola sijaitsee vasemmalla Rientolantiellä. Rientolantielle käännytään heti kylän kierrätyspisteen jälkeen. 

Osoite

Vesangan kylätalo, Rientolantie 2, 41940 Vesanka.

Kylätalo Rientola kartalla  

Julkinen liikenne

Vesankaan pääsee myös käyttäen Jyväskylän liikenteen linjaa 39 sekä Töysän liikenteen ja Uuraisten liikenteen busseja. Aikataulut löytyvät liikennetsijöiden kotisivuilta.

Taksi 

Aivan Rientolan vieressä asuu kylän taksi Matti Jylhä. Hänellä on tilataksi. Matti Jylhän tavoittaa puhelinnumerosta 0400 642965. Suositeltavaa on sopia yökuljetukset etukäteen.