kylatalo-bann

Rientola on Vesangan kylän kylätalo ja vuokrattavissa oleva juhla- ja kokoustalo. Juhlatalo Rientola sijaitsee Jyväskylässä Vesangan kylässä, noin 10 km Jyväskylän keskustasta länteen Petäjäveden ja Keuruun suuntaan. Rientola on peruskorjattu ja nykyaikaistettu vuonna 2006. Talo on vuokrattavissa ympäri vuoden.

Järjestä elämäsi juhlat Rientolassa

Viihtyisä Rientola on toimiva paikka elämäsi tärkeille juhlille.  Rientola soveltuu hyvin häiden, merkkipäivien ja muiden perhejuhlien viettoon. Tilojen ja varustuksensa puolesta myös yritykset ja yhteisöt voivat helposti järjestää Rientolassa erilaisia seminaareja, koulutuksia ja työpajoja.

Talossa on suuri valoisa sali, jonka perillä on perinteinen näyttämö. Salissa on istuimia noin 90 hengelle ja pöytäpaikkoja noin 70 hengelle. Salin varustukseen kuuluvat mm. videotykki, laadukas äänentoisto- ja karaokelaitteisto sekä näyttämön valaistus.

Täysin koneistetun keittiön yhteydessä on viihtyisä pieni kahvio noin 20 henkilölle. Ruokatarjoilua varten salissa on kylmä- ja lämminhaudetarjoilupöydät.

WC-tiloissa on lastenhoitotila ja inva-wc. Pihassa on hyvät parkkitilat. Katso tarkemmin kohdasta: ”Tilat ja varustus”.