OLETKO VAILLA TÖITÄ?!

Jyvässeudun 4H-yhdistys etsii Kuohun ja Vesangan alueelle nuoria kerhonohjaajia!

Oletko reipas, yritteliäs ja vastuuntuntoinen yli 13-vuotias nuori?

Onko sinulla ideoita, joita haluaisit laittaa käytäntöön kerhonohjauksessa?

Harrastatko esim. kokkaamista, luonnossa liikkumista, lemmikkieläimiä, kädentaitoja tai liikuntaa?

Jos vastasit yllä oleviin kysymyksiin myönteisesti, ota yhteyttä Riikka Järviseen puhelimitse numeroon 044 770 8505 tai sähköpostitse riikka.jarvinen(at)jyvasseudun4h.fi !

Kerhoa voi ohjata myös kaverin kanssa, ja pääset itse suunnittelemaan ja vaikuttamaan siihen, mitä kerhossa lasten kanssa touhuillaan. Kerhonohjaamisesta maksetaan palkkiota ja saat itsellesi hyödyllistä työkokemusta! Kerhomme ovat suunnattu 1.-6. -luokkalaisille lapsille.

Kuohun kokkikerhossa opetellaan ruuanlaiton ja leipomisen alkeita. Tehdään suussa sulavia herkkuja sekä perinteisiä välipaloja!

Vesangan 4H-kerho tarjoaa monipuolista toimintaa alakouluikäisille lapsille. Kerhossa ulkoillaan, liikutaan, leikitään ja askarrellaan.

 

ENTÄ KIINNOSTAAKO TIIMIYRITTÄMINEN?!

Tiimiyrittäjyys hanke START UP!

Nuoret mistä te unelmoitte? Olisiko ihanaa lähteä ulkomaille? Tai järjestää tapahtuma? Vai ostaa jotain hieman isompaa? Entä te vanhemmat, onko kiireitä? Mihin kaipaisitte apua? Miten te voisitte auttaa nuoria tekemään unelmista totta?

Jyvässeudun 4H-yhdistys on aloittamassa START UP! tiimiyritystoimintaa Kuohun ja Vesangan alueella. Toiminta on osa hanketta, jonka tavoitteena on edistää nuorten mahdollisuuksia työllistyä ja yrittää omalla kotiseudulla. Toiminta on tarkoitettu ensisijaisesti 12-18 -vuotiaille haja-asutusalueilla asuville nuorille.

Hankkeessa edistetään nuorten yrittäjyyttä ja työelämävalmiuksia. Nuorten toiminnan alustana toimivat 4H-tiimiyritykset. Kyliltä kootaan ryhmä toiminnasta kiinnostuneita nuoria, jotka perustavat 4H-tiimiyrityksen. Tiimi- ja yritystoiminnan kautta lähdetään kulkemaan kohti nuorten unelmia ja päämääriä. Hanke tukee nuorten matkaa aktiivisesti tarjoten valmennusta ja ohjausta niin tiimitoiminnan kuin yritystoiminnan osalta.

4H-yritys antaa harrastustoiminnan avulla nuorelle perustietoa yrityksen perustamisesta, kosketuksen yrittäjänä toimimiseen sekä mahdollisuuden hankkia omaa rahaa. 4H-yritys voi tuottaa esimerkiksi alihankintapalveluita tai tapahtumia alueen yrityksille/maatiloille/yhteisöille.

 

Lisätietoja hankkeesta saat ottamalla yhteyttä minuun!

Elisa Kraft

044 346 9232

elisa.kraft(at)jyvasseudun4h.fi

Lisätietoja muista nuorten työllistymismahdollisuuksista voit lukea osoitteesta www.jyvaskyla.4h.fi